Integritetspolicy

Zoogarner är en enskild firma som driver en e-handelsbutik inom Sverige och Finland. Integritetspolicyn beskrivs hur Zoogarner behandlar personuppgifter i rollen som personuppgiftsansvarig och hur dina rättigheter och integritet skyddas.

Zoogarner värnar om din personliga integritet, och vår Integritetspolicy syftar till att förklara på vilket sätt Zoogarner samlar in dina personuppgifter och hur de sedan används. Ur Policyn går att utläsa vilka rättigheter du har gentemot oss och hur du kan göra dessa gällande. Frågor kring integritet och dataskydd kan alltid skickas till oss på kontaktformuläret på hemsidan.

Du accepterar Integritetspolicyn och vår behandling av dina personuppgifter genom att handla hos Zoogarner. Du accepterar även att Zoogarner använder elektroniska kommunikationskanaler för informationsutskick till dig. Att läsa och förstå vår Integritetspolicy innan du använder våra tjänster är viktigt för oss.

Zoogarner behöver behandla dina personuppgifter för att kunna erbjuda dig att handla på vår hemsida och vi tar största möjliga hänsyn till din integritet.

Vilken information används av oss?

Information du ger till oss

Information som vi ber om i samband med ett köp på Zoogarners e-butiks hemsida.

Personinformation:

  • För- och Efternamn
  • Adressuppgifter
  • E-postadress
  • Telefonnummer
  • Köpets detaljer

Vad använder vi din information till?

Utföra våra tjänster och plikter gentemot dig. Information insamlas och hämtas för att Zoogarner ska kunna erbjuda de varor som du önskar köpa. Denna information används till följande och med nedan angivna lagstöd:

SyfteVarför behandlas informationen (laglig grund)
Identifiera och verifiera dig som person, information och leverans av produkter.Avtalsgrund för ett etablerat affärsförhållande.

Uppgifterna används av Zoogarner för fakturering, information och leverans av produkter, samt marknadsföring.

Uppgifterna kan ligga till grund för att Zoogarner och ska kunna anpassa innehåll, annonser och erbjudanden.

Zoogarners Medlemmar samtycker till att marknadsföring kan ske via post, telefon, eller e-post och SMS samt andra digitala kanaler. Marknadsföring via e-post och SMS regleras i marknadsföringslagen.

Personuppgifter kan lämnas ut till Zoogarners samarbetspartners. Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

I kommunikationen med dig

För att kunna erbjuda relevanta erbjudanden och delge viktig information till dig används den data som insamlas om dig. Skulle du inte vilja vara mottagare av dylik information och kommunikation kan detta besked enklast lämnas via inställningarna på din kontoprofil efter inloggning, alternativt meddelas via kontaktformuläret på Zoogarners hemsida.

Kommer Zoogarner att dela din information med någon?

Under säkra former och tekniska lösningar kommer din information delas med i förväg utvald tredje part. Denna tredje part är granskad och kommer att hantera din information på ett säkert sätt. Leverantören som Zoogarner använder är Gibbon.

Myndigheter

I händelse av att myndigheter efterfrågar information och aktivitet relaterat till dina personuppgifter måste Zoogarner delge den information som efterfrågas. Exempel på sådan myndighet är Skatteverket och Polisen. Lagkrav stödjer också delning av uppgifter om eventuell penningtvätt och finansiering av terrorism.

Köp eller försäljning av verksamheten

I händelse av försäljning av Zoogarner av annan verksamhet kan dina personuppgifter delas med tredje part.

I vilka länder sker vår behandling av dina personuppgifter?

Dina personuppgifter kommer vid varje tillfälle att behandlas inom EU/EES.

Hur länge sparas dina personuppgifter?

Dina personuppgifter kommer att sparas så länge lagen (till exempel Bokföringslagen, Lagen om betaltjänster och Lagen om åtgärder mot penningtvätt och finansiering av terrorism) kräver att det sparas och så länge det är nödvändigt för att vi ska kunna utföra de åtaganden vi har gentemot dig som kund.

Dina rättigheter till tillgång, rättelse och radering

  • Rätt att få tillgång till din data
    Du kan begära att få ett utdrag av de uppgifter vi har om dig.
  • Rätt till rättelse
    Du har rätt att korrigera felaktig eller icke-komplett information om dig själv.
  • Rätt att bli glömd
    Du har rätt att begära borttagning av dina personuppgifter när syftet med behandlingen inte längre är aktuellt.

Policy för Cookies

När du handlar på Zoogarners hemsida godkänner du att ta emot Zoogarners ”cookies”. Om du har valt att acceptera cookies i din webbläsare sparas en liten textfil i din dator. Med hjälp av denna cookie kan vi se information kring dina besök hos oss och anpassa innehållet för att du ska uppleva sajten på bästa sätt. Vi sparar inga känsliga personuppgifter i våra cookies. En cookie har ett utgångsdatum och när det uppnås raderas den automatiskt. Du kan själv påverka hanteringen av cookies under Hjälp-menyn i din webbläsare.

Vi försöker att aktivt minimera mängden tredjeparts-cookies vi använder i våra tjänster men vissa tjänster ser vi som nödvändiga för analys- och marknadsarbete.

Hur kan du kontrollera vårt användande av Cookies

Gå till inställningarna för din webbläsare eller enhet för att lära dig mer om hur du justerar inställningarna för cookies. Du kan till exempel välja att blockera alla cookies, endast acceptera förstapartscookies, eller radera cookies när du stänger ner din webbläsare.

Observera att vissa av våra tjänster kanske inte fungerar om du blockerar eller raderar cookies.

NamnUtgivareTyp